Home

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Filiala Timiș

Home Legislație Informații Evenimente Educație Medicală Continuă Contact

INFORMAȚII

Conducerea Filialei Timiș a OAMGMAMR

Tipizate

Certificat membru OAMGMAMR

Eliberare duplicat la certificatul de membru

Retragerea sau suspendarea din Ordin (la cerere)

JURĂMÂNT

Fișa de evidență

Examene / Concursuri

Card profesional

Reatestare

Publicații creditate

Linkuri

Cont bancar, taxă înscriere + cotizații: RO20 BRDE 360S V795 8105 3600

Locuri de muncă

GALERIE FOTO

Galerie Foto

FILIALE OAMGMAMR

OAMMR

OAMMR Bucuresti

OAMMR Arges

OAMMR Cluj

OAMMR Botosani

OAMMR Dolj

OAMMR Harghita

OAMMR Piatra Neamt

OAMMR Suceava

OAMMR Constanta

OAMMR Brasov

OAMMR Galati

OAMMR Iasi

OAMMR Vaslui

© Copyright OAMGMAMR Timis :: All Rights Reserved

Recunoaștere calificări Certificat de status profesional Înscriere la cursuri

CALENDAR

Educație Medicală Continuă

Evenimente 2015

Descarca Tabel nominal cu persoanele ale caror dosare au fost admise pentru examenul de grad principal sesiunea 2015

Dosare admise - examenul de grad principal sesiunea 2015

26.10 2015

Pentru susținerea examenului de GRAD PRINCIPAL sesiunea 2015, candidații trebuie să se prezinte cu buletinul la Școala Postliceală Sanitară ‘’Henri Coandă’’ (strada Ofcea nr.9) după cum urmează:

ANUNȚ IMPORTANT

15.10 2015

Descarca Calendar organizare și desfășurare examen de grad principal - sesiunea 2015

Descarca Metodologie grad principal 2015

Descarca Tematica și bibliografia pentru examenul de grad principal- sesiunea 2015

Descarca Model de cerere de înscriere

Examen de grad principal - sesiunea 2015

07.09 2015

Asistenții medicali care au promovat examenul de grad principal, sesiunea 2013, sunt rugați să se prezinte urgent, cu buletinul, la sediul O.A.M.G.M.A..M.R.-Filiala Timiș pentru a-și ridica Adeverințele eliberate de Ministerul Sănătății.

ANUNȚ

07.09 2015

Asistenții medicali care au Certificat de Membru eliberat pe bază de adeverință, sunt rugați să aducă urgent o copie legalizată a diplomei de absolvire a școlii.

URGENT!

16.07 2015

Descarca LISTA persoanelor participante din județul TIMIȘ la schimburile de experiență transnaționale organizate la Madrid, Spania, în luna iunie 2015, seria a II-a

LISTA persoanelor participante din județul TIMIȘ la schimburile de experiență transnaționale organizate la Madrid, Spania, în luna iunie 2015, seria a II-a

20.05 2015

Descarca Metodologie de selecţie a participantelor la schimburile de experienţă transnaţionaleîn cadrul proiectului strategic Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES, Contract POSDRU/144/6.3/S/128613

Metodologie de selecţie a participantelor la schimburile de experienţă transnaţionale

07.04 2015

Asistentii medicali care au promovat in 2011 Examenul de Grad Principal sunt rugati sa se prezinte urgent la sediul Ordinului Asistentilor Medicali din Timisoara str. 1 Decembrie Nr.13 ap.9, pentru a ridica diplomele.

Diplomele neridicate pana in data de 01.03.2015 se vor trimite inapoi la Bucuresti.

ANUNȚ IMPORTANT!!!

03.02 2015

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania), anunță mărirea numărului de persoane ce vor participa la vizitele transnaționale organizate în cadrul proiectului „Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piața inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, proiect construit pentru 600 de femei angajate în sistemul sanitar public sau privat.

Una dintre activitățile principale ale proiectului este organizarea a 3 vizite de lucru la Madrid, vizite găzduite de partenerul transnațional al proiectului. Aceste întâlniri de lucru au ca scop schimbul de bune practici în domeniul egalității de gen cu accent pe reconcilierea vieții de familie cu viață profesională. Reprezentanții organizației partenere, Consejo General de Enfermería, vor prezenta în cadrul acestor întâlniri cadrul legislativ spaniol, studii de caz, practici bune privind reconcilierea vieții de familie cu viată profesională, soluții găsite pentru diminuarea segregării de gen în sistemul sanitar spaniol.

Pentru ca în cadrul atelierelor și cursurilor participantele au fost entuziasmate de oportunitatea de a participa la acest schimb de experiență, OAMGMAMR a reușit să dubleze numărul de participanți la vizitele transnaționale. Astfel, conform actului adițional nr.4 la contractul de finanțare, 60 de persoane vor participa la vizitele de la Madrid în această vară.

Pentru o mai mare claritate și transparență, în tabelul de mai jos regăsiți noul număr de participanți la vizitele transnaționale aferent fiecărei filiale județene. Mai mult, vă rugăm urmăriți atât website-ul proiectului (www.acces-proiect.ro) cât și website-ul OAMGMAMR (www.oamr.ro) pentru detalii despre procedura de selecție.

Mai multe persoane vor merge în vizitele transnaționale!

10.02 2015

Ne bucurăm enorm că în urma vizitelor vom avea 60 de ambasadoare care vor disemina informațiile valoroase și bunele practici văzute în cadrul acestor întâlniri către cercurile lor profesionale și sociale.

Persoane de contact din partea OAMGMAMR:

- Vergilia Florea, Coordonator proiect, Telefon: 0745810772;

- Adriana Cârnu, Expert informare și promovare, Telefon: 0724293493.

Filiala județeană

Număr participanți

Arad

10

Argeș

5

Bistrița-Năsăud

8

Călărași

5

Ialomița

5

Maramureș

4

Sălaj

8

Teleorman

5

Timiș

10

Va informam ca a fost marita subventia pentru beneficiarii proiectului, astfel valoarea aprobata a noii subventii este de 1068 lei.

In atentia beneficiarilor Proiectului ACCES

28.01 2015

Descarca Validare grup țintă județul TIMIȘ - Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES, Contract POSDRU/144/6.3/S/128613

Validare grup țintă județul TIMIȘ - Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES, Contract POSDRU/144/6.3/S/128613

23.10 2014

Descarca Proiectul ACCES - Încep cursurile de calificare în județul Timiș

Descarca Proiectul ACCES - Încep atelierele de lucru în județul Timiș

Începerea cursurilor de calificare și desfășurarea atelierelor în cadrul proiectului „Asigurarea accesului egal la ocupare şi diversificarea oportunităţilor de angajare pe o piaţă inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”

30.09 2014

Descarca Validare grup țintă județul TIMIȘ - Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES, Contract POSDRU/144/6.3/S/128613

Validare grup țintă județul TIMIȘ - Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES, Contract POSDRU/144/6.3/S/128613

25.09 2014

Descarca Validare grup țintă județul Timiș, proiect "Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES"

Validare grup țintă județul Timiș, proiect "Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar - ACCES"

01.08 2014

Descarca Adresa selectare GT_TM

Descarca Metodologie de selectie ACCES

Descarca Anexa 1_ Formular grup tinta ACCES

Descarca Anexa 2_Declaratie propria raspundere

ANUNȚ

Selectia in grupul tinta al proiectului:

„Asigurarea accesului egal la ocupare şi diversificarea oportunităţilor de angajare pe o piaţă inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”

 - filiala TIMIS –


Ordinul Asistenţilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistenţilor Medicali din Romania, vă aduce la cunoștință faptul că, în perioada 29 mai  - 15 iulie 2014, încep înscrierile în grupul țintă al proiectului cu titlul: „Asigurarea accesului egal la ocupare şi diversificarea oportunităţilor de angajare pe o piaţă inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, POSDRU/144/6.3/S/128613, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Investeşte în oameni!

În cadrul proiectului, vor fi selectate 600 de femei angajate in sistemul sanitar din care 100 de femei din judetul Timis, pentru care se faciliteaza accesul la o piata inclusiva a muncii, prin dobandirea de calificari complementare profesiei pe care o detin.

Astfel, grupul tinta selectat din judetul Timis va avea posibilitatea sa participe GRATUIT in cadrul proiectului la unul din cele doua programe de formare profesională in perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, pentru calificarile de baby-sitter (1grupa/25 persoane) și îngrijitor batrani la domiciliu (3 grupe/25 persoane).

In urma evaluarii cunostintelor dobandite de participanti la programele de calificare prin desfasurarea testelor/examenelor aferente fiecarei calificari in parte, participanti vor fi certificati cu diplome de absolvire a programului de formare, recunoscute la nivel national, eliberate de ANC.

Numai persoanele certificate din grupul tinta vor primi la finalizarea cursurilor o subventie, in valoare de 600 lei /persoana  o singura data si va fi conditionata de participarea persoanelor la orele de curs de teorie  (120 de ore) si practica (240 de ore) in afara orelor de program, cat si de promovarea examenului aferent si obtinerea certificatului de calificare.

În grupul țintă se pot înscrie femei angajate din sectorul sanitar care îndeplinesc criteriile de selecție si eligibilitate stabilite, în limita locurilor disponibile stabilite.

Dosarul de inscriere se depune la sediul filialei OAMGMAMR Timis.

Persoanele care vor fi selectate pentru a face parte din grupul tinta vor participa si la 2 ateliere de lucru in februarie 2014, ce vor viza studierea perceptiei grupului tinta asupra problematicii egalitatii din perspectiva posibilitatilor de dezvoltare a carierei in conditiile unui echilibru intre viata de familie si cea privata.

Totodata, 5 femei vor participa la o vizita de lucru la partenerul transnațional in Madrid (Spania), pentru schimb de bune practici în domeniul egalității de gen.

Metodologia si criteriile de selectie pentru includerea în grupul țintă, precum și lista documentelor care trebuie completate/furnizate de către angajatii din sectorul sanitar, sunt afișate la avizierul filialei judetene OAMGMAMR si postate pe site-ul beneficiarului, www.oamr.ro.

Adriana Carnu

Expert informare si promovare


CRITERII DE SELECȚIE ÎN GRUPUL ȚINTĂ – FILIALA TIMIS

al proiectului

„Asigurarea accesului egal la ocupare şi diversificarea oportunităţilor de angajare pe o piaţă inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”

POSDRU/144/6.3/S/128613

I. Documentele necesare inscrierii in grupul tinta:

Formular de inregistrare a grupului tinta-completat corect si semnat (in original) Anexa 1.

Declaratia pe propria raspundere-semnata si datata (in original) Anexa 2;

Adeverința de la locul de munca (care sa ateste faptul ca persoana este angajata intr-o unitate sanitara); valabila! ( in original)

Diploma de studii (in copie, ultima diploma obtinuta in sistemul de invatamant);

Certificat de nastere (in copie)

Certificatul de casatorie - dupa caz, hotarare judecatoreasca de divort)- in copie,

C.I valabil (in copie);

II. Criteriile de eligibilitate a participantelor in procesul de selectie:

Sa nu fi participat la aceleasi activitati ale proiectului pe nici un alt proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013: “Investeste in Oameni !”;

Este angajata in sectorul sanitar;

Este absolventa, cu examen de diploma, a unei institutii de invatamant;

Este de acord cu utilizarea si prelucrarea datelor personale furnizate in Declaratia pe propria raspundere

Este de acord sa nu participe in timpul orelor de program la activitatile proiectului;

Va avea disponibilitatea de a participa la toate activitatile din proiect pentru care a fost selectata;

Este cetatean UE cu domiciliu sau resedinta legala in Romania;

III. Criteriile de departajare a dosarelor de inscriere:

Ordinea inregistrarii dosarului de inscriere in Registru de intrari dosare  - filiala OAMGMAMR Timis, participantii vor fi inscrisi in limita locurilor disponibile pe judet;

Nivelul studiilor - un avantaj vor prezenta persoanele angajate in sistemul sanitar cu studii primare, gimnaziale si liceale: pentru calificare baby-sitter si ingrijitor batrani la domiciliu – necesar minim 4 clase;

Nivel scazut de calificare/incadrare la locul de munca conform cod COR prezinta de asemenea un avantaj;

Respectarea criteriului de gen (100% femei);

Respectarea criteriului numeric (100 de femei angajate din domeniul sanitar)

In cazul dosarelor depuse la sediul filialei din care lipsesc unul sau mai multe documente, acestea vor fi inregistrate cu numar de ordine cu mentiunea dosar incomplet si cu termen de completare de 3 zile lucratoare de la data inregistrarii dosarului. Dupa expirarea acestui termen dosarul incomplet va fi considerat invalid. Persoana al carui dosar este considerat invalid dupa expirarea celor 3 zile poate fi reinscrisa cu un dosar complet primind un alt numar de inregistrare in limita locurilor ramase disponibile.

Validarea dosarelor se realizeaza la sediul de implementare al proiectului din Bucuresti, iar lista cu persoanele inscrise in grupul tinta va fi comunicata filialei si urmand a fi postata la avizier si pe site-ul filialei Timis.

Angajatii selectati in grupul tinta al proiectului care pe parcursul desfasurarii activitatilor abandoneaza activitatile in care au fost selectati, nu pot fi inlocuiti cu o alta persoana si nici nu vor putea relua activitatile pentru care au fost selectat.

NOTA:

Nu se pot inscrie persoanele angajate in unitati aflate in subordinea:

autoritatilor administratiei publice centrale: (Guvern, ministere, autoritati administrative autonome);

autoritatilor ale administratiei publice locale (consilii locale, primarii, consiliul general/ judetean);

organizatii ale societatii civile (organizatii neguvernamentale organizatii comunitare asociatii profesionale, organizatii politice, cluburi civice, sindicate, organizatii filantropice, cluburi sociale si sportive, institutii culturale, organizatii religioase, miscari ecologiste, media);

Adriana Carnu

Expert informare si promovare

Proiect ACCES - POSDRU/144//6.3/S/128613/2014

27.05 2014

Descarca Comunicat de presă

Descarca 1. Metodologie selecție PROSANIT

Descarca 2. Anexa 1_Formular grup țintă

Descarca 3. Anexa 2_Declarație propria răspundere

Descarca 7. Criterii selecție pentru site

Proiect PROSANIT - POSDRU/164/2.3/S/138111/2015

23.05 2014

DOCUMENTE NECESARE PENTRU SCHIMBARE CERTIFICAT DE MEMBRU din diverse motive:

1. Completare studii

- Certificat de membru – original

- Certificat medical de la medicul de familie  cu  “apt fizic si psihic” – original

- Diploma studii – copie legalizata

- Adeverinta de la angajator cu istoricul locurilor de munca

2. Schimbare nume:        

- Certificat de membru – original

- Certificat medical de la medicul de familie  cu  “apt fizic si psihic” – original

- Carte de identitate (cu numele nou) – copie

- Certificat de casatorie/Sentinta de divort (dupa caz) - copie  

- Adeverinta de la angajator cu istoricul locurilor de munca

3. In urma obtinerii gradului principal:        

- Certificat de membru – original

- Certificat medical de la medicul de familie  cu  “apt fizic si psihic” – original

- Adeverinta de grad – copie

- Adeverinta de la angajator cu istoricul locurilor de munca

ANUNȚ

06.02 2014

OAMGMAMR Filiala Timiș, începând cu 01.01.2014 nu va mai încasa cotizațiile la sediul Organizației, plata se va face doar în contul RO20BRDE360SV79581053600 deschis la banca BRD.

După efectuarea plății asistenții medicali sunt rugați să aducă, la sediul Ordinului, dovata plății împreună cu adeverința de la locul de muncă în care să fie specificate funcția, data angajării și salariul de încadrare (brut), pentru a fi înregistrata plata.

(Cotizația se va calcula astfel: salariul brut x 1% x numărul de luni pentru care se face plata).

ANUNȚ

16.01 2014

Asistenții medicali care au promovat examenul de grad principal, sesiunea 2013, sunt rugați să se prezinte până în data de 20/12/2015 cu buletinul, la sediul O.A.M.G.M.A..M.R.-Filiala Timiș pentru a-și ridica Adeverințele eliberate de Ministerul Sănătății. Adeverințele neridicate până la acea dată se vor trimite la București.

ANUNȚ IMPORTANT!!!

07.12 2015